Бойовики обстріляли волонтерів біля Зайцево

В районі Зайцево російські терористи обстріляли українських волонтерів, є поранені.

Під Зайцево бойовики обстріляли волонтерів. Фото www.obozrevatel.comПро це в Фейсбуці повідомила прес-секретар 72-ї Гвардійської окремої механізованої бригади ЗСУ Олена Мокренчук, інформують Патріоти України.

"Екіпаж волонтерки Юлі Толмачової в районі Зайцево був розстріляний снайперами, били з великого калібру розривними, вона і її водій знайдені з пораненнями, але живі. Зараз медики проводять водієві операцію і готують борт в госпіталь", - повідомила Мокренчук .

За іншими даними, поранення також отримав військовий, який їхав з волонтерами. За непідтвердженими даними, серед них може бути загиблий.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача - Бутусов

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:38

Ситуація на фронті гостро критична, і усім очевидно, що основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача. Ми вміємо створювати інноваційні рішення на полі бою, ал...