Бойовики розпочали штурм позицій сил АТО під Авдіївкою, є втрати

У штабі АТО ще не повідомили про кількість загиблих бійців.

29 січня близько п’ятої години ранку в районі Авдіївської промзони російсько-окупаційні війська розпочали інтенсивний обстріл зі стрілецької зброї та мінометів. Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО.

«З сьомої години, з метою захоплення наших позицій противник розпочав штурмові дії. Вдалим маневром та контратакою підрозділи Збройних Сил України зупинили противника та не допустили захоплення позицій українських військ. Сили російсько-окупаційних військ зазнали значних втрат», - йдеться у повідомленні.

«Провокація мала на меті звинуватити українську сторону у порушенні досягнутих домовленостей. На даний час обстановка в районі Авдіївської промзони залишається напруженою. Противник продовжує штурмові дії та не полишає спроб відтіснити українські підрозділи. На жаль, з нашого боку також є втрати», - розповіли в прес-центрі.

Раніше в штабі АТО повідомили, що впродовж минулої доби терористи вели вогонь по Авдіївці зі 120 та 82 міліметрових мінометів, гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...