"Боляче, тому що і ми всі з вами перетворилися на якийсь гібрид. Собачимося один з одним замість того, щоб об'єднуватися в один кулак", - лідерка Всеукраїнського жіночого Руху "За вільну Україну"

Одні вмирають, захищаючи нас всіх, а інші в цей час непогано живуть і для них не було і немає війни...

Раїса Шматко. Фото: соцмережі.

"Чому вже не часто пишу Вам про своє ставлення до всього? Тому,що боляче, тому що і ми всі з Вами перетворилися на якийсь гібрид. Собачимося один з одним замість того, щоб об'єднуватися в один кулак.
Читаю пост і мені просто сумно-тому, що бачу вже третій рік, як одні вмирають, захищаючи нас всіх, а інші в цей час непогано живуть і для них не було і немає війни...", - звернулась до співгромадян Раїса Шматко на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

"ВР України вже давно схожа на палату №6, а не на законотворчу владу. Вони збираються, аби переписати всі закони під себе коханих. Через те, що ми собачимося - вони винищують нас. Не бачити типового геноциду в країні,то просто вже велика недолугість. Українцям стало байдуже, що винищують саме їх, винищують наших дітей.... знищують Україну", - з болем констатувала волонтер.

"Писати можна багато - та чи ж потрібно?... Я буду робити те, що роблю(їздити на передову), бо бачу війну в реалі, а не у ФБ. Боляче,що вбивають найкращих, а мільйони сидять на диванах та тиснуть клаву у ФБ, хизуючись своєю так званою обізнаністю. Влада змінюється, а Україна в нас ОДНА! Не забувайте про це! Можна не погоджуватися зі владою, але то не привід зраджувати рідну неньку Україну!

Українці - ми велика та дуже старовинна і розумна нація - не перетворюйтеся на лайно! Тільки в єднанні - наша перемога! Вибачте - завжди Ваша", - підсумувала лідерка всеукраїнського руху.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...

Замість сина - футляр від ордена: Як у Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...