"Бомж-версія": Мережа обурена станом вагонів поїзда Лисичанськ-Ужгород (фото)

Українці обурені тим, що в "Укрзалізниці" й досі використовуються застарілі вагони.

Ілюстрація. Фото: РБК УкраїнаВ мережі обурилися станом вагонів пасажирського поїзда "Укрзалізниці" Лисичанськ-Ужгород, повідомляють Патріоти України.

Про жахливу поїздку на цьому поїзді розповіла Ольга Левицька на своїй сторінці в Facebook. Жінка зазначила, що поїзд Лисичанськ-Ужгород остаточно перетворився на "бомж-версію".

Купе в поїзді Лисичанськ-Ужгород. Фото: facebook "Все іржаве і обдерте, як зовні, так і всередині, все скрипить і стукає, зв'язане якимись шнурками, перекладено якимись ганчірками ... Обидва рази йорж в туалеті був на шнурку (я навіть не можу собі уявити людину, яка буде купувати квиток в купейний вагон, щоб вкрасти там йоржик, брррр)" - описує жахливий стан вагона Ольга.

Туалет в купейному вагоні. Фото: FacebookЛевицька розповіла, що в її купе двері з'їхали з рейок і їх заклинило.

Також вона зазначила, що в купе дуже важко потрапити на місця верхніх полиць. "Довелося пролазити в щілину і просити допомоги у провідника. Кондиціонерів немає, про що повідомляє напис на двері вагона і відповідний символ в квитку.

Ну і на додачу" Укрзалізниця "вирішила робити пасажирів здоровішими, тому що прибрала з купейного вагона допоміжні сходи для верхніх полиць . Стрибайте дорогі, нам поф * гу ваші хворі спини і коліна, чхати ми хотіли на ваш вік і вагу. Зараз в моді спорт! " - розповіла пасажир.

Скріншот допису в соцмережі.Користувачі соцмерж бурхливо відреагували на таку інформацію.


Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...