"Божеспалимосквукх*ям": Як жабогадюки із бензопилою на шашлики ходили, - Фашик Донецький

Росіяни люблять святкувати Великдень. Однак те, що це релігійне свято, не заважає їм пити та матюкатися.

Ось так виглядає скрепна людина, яка "святкувала". Ілюстрація: yaplakal.com.

"Духовные будни оккупированного Донецка. Меня в плане тупости и лицемерия со стороны жабогадюк сложно удивить в принципе. Но возможно. Это с завидным постоянством делают представители самой бухающей нации", - пише блогер Фашик Донецький у статті для othervision.info, передають Патріоти України, та продовжує:

"Представьте себе ситуацию: Пасха. Лесопосадка. Из кустов доносится православный мат в дохуа этажей. Иногда , между матерными метафорами и гиперболами слышны обычные слова. Но даже по обрывкам редких фраз, которые резко контрастируют на фоне духовных эпитетов «ояе*убл*дьнах*йдавайх*ярь» понятно одно: в кустах засели жабогадюки, ибо акцент проооосто п...здц как режет слух.

Звуком топорика, который рубит кубометры дров для 2 кг шашлык ,меня сложно удивить, это в порядке вещей. Исполнением в 4 бухих горлянки на Пасху песни шнурова «а мне все пох*й, я сделан из мяса» — тоже тяжело удивить. Слышал вещи и похуже. Но. Только жабогадюки раисские могли потопать на шашлыки на Пасху с бензопилой. Внутренний биндер в ах*е. Божеспалимосквукх*ям".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Розгром командного пункту в Бахмуті: Українські військові ліквідували топокупанта (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:07

У Росії почали визнавати втрати офіцерського складу внаслідок руйнівного удару ЗСУ по командному пункті окупантів у захопленому Бахмуті Донецької області, зазначають Патріоти України. Як повідомив офіцер ЗСУ, військовий блогер, який відстежує втрати РФ...

"Небесна благодать зійде на воїнів": У сторічному пророцтві старця Ігнатія знайшли слова про перемогу України

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:55

Пророцтво старця Ігнатія було зроблено сто років тому, але саме зараз його слова про долю України стали дуже важливими - він напророкував перемогу Україні. Про це йдеться у відеоролику на Youtube-каналі "Український молитовник", передають Патріоти Укра...