Брат лідера КНДР помер від сильного паралічу

МОЗ Малайзії визначив причину смерті

Після проведення повторної аутопсії тіла загиблого, МОЗ Малайзії визначив причину його смерті.

Брат лідера КНДР Кім Чен Ина - Кім Чен Нам помер від сильного паралічу, який імовірно був викликаний нервово-паралітичним речовиною. Такі висновки оприлюднили в Міністерстві охорони здоров'я Малайзії після проведення повторної аутопсії тілахагиблого. Про це повідомило агентство Associated Press, інформують Патріоти України.

При цьому наголошується, що малайзійська поліція оточила місце в терміналі аеропорту Куала-Лумпур, в якому був убитий Кім Чен Нама. Протягом двох годин там працювали офіцери в костюмах хімзахисту. Після проведених ними досліджень, поліція повідомила про відсутність небезпеки для пасажирів.

Як повідомлялося раніше, брат північнокорейського лідера помер в аеропорту Куала-Лумпура після того, як йому накинули на голову отруєну хустку. У вбивстві брали участь дві жінки. Одна відвернула увагу Кім Чен Нама, а інша позаду накинула хустку. Підозрюваних з паспортами Індонезії і В'єтнаму слідчі затримали відразу.

У поліції також повідомили про затримання 46-річного жителя Північної Кореї на ім'я Рі Чон Чхоль. Серед підозрюваних також північнокорейський дипломат і співробітник авіакомпанії з КНДР. Крім того, в розшук оголошені четверо чоловіків, яких підозрюють у причетності до цього вбивства, проте вони, ймовірно, вже покинули Малайзію.

Влада Малайзії не стверджує, що КНДР здійснила це вбивство, проте, за їхніми словами, за ним виразно стоять громадяни Північної Кореї

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сили оборони просунулися поблизу Часового Яру - ISW

середа, 24 квітень 2024, 5:00

На фронті тривають позиційні бої на більшості напрямків. Сили оборони України нещодавно просунулися поблизу Часового Яру на захід від Бахмута, разом з тим фіксується просування російських окупантів на захід і південний захід від Донецька. Про це повідо...

Сколько нужно ракет ATACMS, чтобы раздолбать российскую ПВО в Крыму - Злий Одесит

середа, 24 квітень 2024, 0:55

В ночь на 17 апреля в районе Джанкоя был нанесен удар по российскому аэродрому, где помимо авиации размещался дивизион ПВО, состоящий из комплексов ЗРС С-400. Результатом удара стало уничтожение четырех пусковых ЗРС С-400; не менее трех РЛС, а именно 9...