Британська королівська сім'я у смішних светрах на День різдвяного светра (фото)

Благодійна організація Save The Children кожен грудень організовує День різдвяного светра, закликаючи всіх надіти смішні светри і пожертвувати гроші на користь хворих дітей.

Настав сезон різдвяних светрів і фото королівської сім'ї! У четвер Музей мадам Тюссо отримав від представників правлячої династії дозвіл одягнути їх воскові копії в різдвяний одяг. Благодійна організація Save The Children кожен грудень організовує День різдвяного светра, закликаючи всіх надіти смішні светри і пожертвувати гроші на користь хворих дітей.

Як ми бачимо, навіть самі високопоставлені особи дотримуються цієї традиції!

Королева Єлизавета II наділу светр з коргі в короні, принц Гаррі - зелений светр з милим пінгвіном, принц Вільям і принцеса Кейт - один светр з різдвяними візерунками на двох. Якщо ви збираєтеся відвідати Лондон, ви зможете побачити цей одяг на воскових фігурах в Музеї мадам Тюссо!



Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗСУ поспішають використовувати ATACMS, поки росіяни не адаптувалися – Newsweek

субота, 4 травень 2024, 20:43

Російська армія за час війни, розв'язаної РФ в Україні, продемонструвала вміння адаптуватися до нової зброї, яка з'являється у розпорядженні ЗСУ. Ймовірно, війська РФ вже розпочали цикл адаптації до застосування американських далекобійних балістичних р...

Подробиць поки що не розповідає: Трамп виношує "мирний план" для України - ЗМІ

субота, 4 травень 2024, 20:14

Кандидат від Республіканської партії на виборах президента США Дональд Трамп розробив детальний план мирного завершення війни в Україні. Однак, до виборів його розголошувати не будуть. Про це повідомляє The Telergaph із посиланням на джерело, близьке д...