Британський прем'єр доручила уряду підготувати план введення робочих віз для громадян країн ЄС

Ці заходи не будуть поширюватися на тих, хто вже працює в країні

Прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей доручила уряду підготувати план введення робочих віз для громадян країн Європейського союзу, передає The Sunday Times з посиланням на джерела, інформують Патріоти України.

За даними джерел, введення робочих віз направлено на обмеження потоку трудових мігрантів до Британії. У той же час, дані заходи не будуть поширюватися на громадян країн ЄС, які вже працюють в країні.

"Найпростіший спосіб, щоб у нас були п'ятирічні візи. Ми раді вам, якщо у вас є професійні навички, які необхідні нам, однак ви не будете отримувати соціальних пільг, а потім покинете країну", - зазначив один з членів британського уряду.

За даними близького до Даунінг-стріт джерела, влада має намір створити незалежне відомство, яке проаналізує потреби ключових секторів британської економіки. Публікація консультативного документа, який буде містити пропозиції за робочими візами, очікується влітку. Також очікується, що відповідний закон набере чинності до виходу Британії з ЄС.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...