"Будь як Салім": Як уродженці інших країн допомагають рятувати Україну

Іноземці люблять Україну більше, ніж деякі з тих, для кого вона є Батьківщиною.

Джерело: uainfo

"Салім з Лівану. Колись він, як і багато молодих людей зі Сходу, приїхав вчитися в Україну", пише Володимир Мальцев, передають Патріоти України, і продовжує:

"І закохався.

І залишився.

Вивчив мову (навіть дві, російську й українську), купив будинок, посадив дерево.

Тепер у Саліма є найкраща стоматологічна клініка в Україні. У нього найкращі лікарі. І він, і його лікарі дуже добре заробляють — відмінна робота і має добре оплачуватися.

Тільки ось...

Салім щиро любить Україну.

Тому він купив і обладнав 3 автомобілі стоматологічної швидкої допомоги, що постійно, за графіком, їздять разом з командою лікарів до АТО і лікують зуби бійцям і місцевим жителям.

Зрозуміло, безкоштовно.

Джерело: uainfo

А скоро в зоні АТО буде обладнаний стаціонарний кабінет.

Зрозуміло, безкоштовно.

Що я тут можу сказати?

Будь як Салім.

Я, як людна, яка приїхала з іншої країни і покохала України, — беру з нього приклад."

Джерело: uainfo

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

​І знову про свободу слова

вівторок, 30 квітень 2024, 15:52

Після включення Держдепом США питання свободи слова до проблемних в Україні – спостерігаємо якусь нездорову реакцію владних кіл. . То «прокинулись» і надіслали до Ради Європи заяву про обмеження цілої низки прав через запровадження воєнного стану. П...

"Це не має сенсу, тому що...": Луцький нардеп Палиця розповів, чому не ходить на засідання у Раду

вівторок, 30 квітень 2024, 14:00

Луцький депутат Ігор Палиця заявив, що не ходить на засідання у Раду, бо не хоче знаходитись під одним дахом з представниками колишньої ОПЗЖ. Про це повідомили журналісти Bihus.іnfo, передають Патріоти України. "У розпал війни сесійна зала Верховної Ра...