Буде ще холодніше: Синоптики озвучили невтішний прогноз для українців

Всю Україну, за винятком західних областей, очікує похолодання та снігопади.

Ілюстрація ЗМІ

Прес-служба Державної служби надзвичайних ситуацій повідомила про снігопади та заметілі в Україні 27 та 28 лютого. Температура повітря опуститься до -25 °С, зазначають Патріоти України.

У повідомленні уточнено, що сильні снігопади, замети та хуртовини будуть спостерігатися в Кіровоградській, Дніпропетровській та Полтавській областях вдень 27 лютого. Вранці та вдень 27 лютого, вночі 28 лютого, всюди, за винятком західних областей, сніг хуртовини, пориви вітру 15-22 м/с, в Приазов’ї місцями 25-27 м/с.

Інфографіка ДСНС

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Йде під воду єдиний завод бронемашин РФ! Наступу кінець? Бійці РФ перестріляли своїх в Бердянську

середа, 17 квітень 2024, 2:35

Військовий аналітик Дмитро Снєгирьов детально проаналізував інформацію щодо затоплення єдиного у Росії військового заводу з вироблення і модернізації бойових машин піхоти. Мова йде про «Курганмашзавода», який незабаром ризикує опинитися під водою. Воче...

Не тільки дефіцит боєприпасів: Полковник запасу назвав найбільшу проблему оборонних ліній ЗСУ на фронті

середа, 17 квітень 2024, 0:30

Головною проблемою оборонних ліній ЗСУ є не стільки дефіцит боєприпасів і зброї, як відсутність бійців. Про це сказав полковник запасу та колишній командувач аеромобільних військ України Іван Якубець в ефірі "Київ 24", передають Патріоти України. "Ми з...