"Будьмо мудрішими, емоції у сторону, озброюємось хитрістю", - блогер про війну з РФ у соцмережах

В інформаційній війні з російською пропагандою та армією тролів слід вибрати правильну тактику.

Ілюстрація:uapress.info

"Друзі, до вас одне прохання, особливо до тих з вас, хто має аудиторію. Ситуація наступна: через всі можливі інформаційні канали у голови наших людей Запоребрик прагне занести тему примирення ДО виводу своєї армії з нашої землі, аби потім українці, будучи "примиренними", почали вимагати у нашої влади "припинити війну" проти "братського народу", "понять і простіть", що завершиться зняттям санкцій з РФ, легалізацією утровення під назвою "ДНРЛНР" через "примиренний" референдум, яке (утворення) зачне тероризувати нас при тому, що на РФ пожалітись світу ми не зможемо, ну бо ж "примиренні" визнаємо то утворення." Про це пише у своєму Facebook Богдан Карпенко, зазначають Патріоти України.

Тобто, дійде до ситуації, коли оте утворення буде абсолютно легально мучити нашу країну армією Мордору, а санкції на Мордор ніхто не накладе вже, бо він то до чого, він всього лиш по легальному договору з визнаним нами утворенням допомагає тому новому незалежному утворенню. Ферштейн? Це вам один з можливих варіантів.

Для чого все пишу: "примирщикам" на шляху до інфополя наших людей стоїть перепона - ми. Бо ми генеруємо альтернативну думку їх пропаганді. Через те, що ми вказуємо негативні моменти для нашої країни у кожній з ворожих нових інформаційних ідей - окупанти не можуть отримати підтримку своїх темників серед НАШИХ людей. Не маючи можливості повпливати на опозицію пропаганді ворога, окупант починає просто відключати наших авторів через абсолютно легальний бан. Вас провокують у коментарях, вас виводять на емоції - все це для того, щоб отримати можливість спровокувати порушення вами правил інформаційних площадок, де ви друкуєтесь та звертаєтесь до читачів.

Дуже прошу - зрозумійте важливість моменту, відкиньте емоції і не підставляйтесь під бани. Якщо вас дійстають за старі пости, зробіть їх на період видимими лише для себе. Баньте провокаторів, залиште коментарі лише для друзів, не дайте в коментах тролям виводити на бани ваших читачів. Не вживайте слів, через які вас закидують скаргами ботоферми, обходьте їх, проявіть фантазію.

Просто пам'ятайте - у нас майже нема місць, звідки протистояти інформаційній лінії Кремля. Наша преса або ж на фінансуванні російських фінансових груп через різноманітні фонди, або ж має у штаті редакторів, які на фінансуванні звідти. Наше телебачення належить олігархічним групам, які зараз теж воюють проти країни, бо не готові до зміни системи. Не дайте провокаторам вашими ж руками прикривати ваші аки.

Прекрасно розумію - за ті самі порушення правил фейсбуку, твітера тощо - ніхто не банить окупантських тролів. ну тому що у нас, на відміну від ворога, нема груп ботів, які скаржаться на пости тощо, і нема фінансування для подібного інформаційного захисту.

У ворога в інформаційній війні величезна перевага - щось схоже, як коли Росія з готовою армією була проти України, де армія налічувала декілька тисяч і була без техніки. Ось це - наш інфоопір сьогодні, копія. Коли ви переходите на емоції у текстах і підставляєтесь під бан - це те саме, шо ви добровільно виходите з окопу під ворожі кулі, "тому що дістало" тощо.

Так от - ви потрібні в обороні, в окопі, де можете бути максимально ефективними. Знайте - нас дуже мало, щоб ми могли собі дозволити відверто підставлятись під кулі.

Будьмо мудрішими, емоції у сторону, озброюємось хитрістю, вчимось наносити інформаційні удари не підставляючись під прямий обстріл ворога. І нехай окупант продовжує битись головою об стіну.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...

Чи це останній пакет допомоги від США? Чому ми маємо працювати з усіма заради України - Марина Данилюк-Ярмолаєва

субота, 27 квітень 2024, 0:15

"Міністр МЗС Дмитро Кулеба визнав, що в України немає плану Б на випадок перемоги Дональда Трампа на виборах президента США. Це досить недалекоглядно, з огляду на те, що колишній президент має упереджені погляди на Україну. А більш ніж половина республ...