"Будущее ваших детей, твари, – это 500 гривен? Если вы, с*ки, продолжаете голосовать за гречку – жрите г*вно!" - Поярков (відео)

Художник наголосив, що у нормальній країні виборці навіть не допускають думки про те, що їх голос можуть спробувати купити.

Сергій Поярков. Фото:скрін відео

Якщо людина продає свій голос на виборах, вона гірша від найогиднішого політика. Таку думку висловив активіст, художник Сергій Поярков в авторській програмі Дмитра Гордона на телеканалі 112 Україна, передають Патріоти України.

"Как только человек голосует на выборах за какой-то материальный стимул, как только он продает свой голос, он автоматически становится хуже самого мерзкого, самого отвратительного политика. Потому что он преступник номер один. Если мы хотим вылезти из ямы, мы должны понимать, что за любую попытку подкупа в Германии, Японии, Америке избиратели тут же вызовут полицию и скорую помощь. Потому что такого кандидата надо сначала проверить в психушке", - переконаний Поярков.

За його словами, в "нормальній країні" виборці не допускають навіть думки про те, що їх голос можуть спробувати купити. При цьому український електорат "голосує за якісь блага: за гроші, гречку, вікна".

"Если вы, суки, продолжаете голосовать за гречку – жрите говно! У вас есть возможность, вас не просят сидеть в окопе, под обстрелом. Для вас цена страны – это 200 гривен? Будущее ваших детей, твари, – это 500 гривен?.. Так за что мне этих чмошников жалеть? В морду кирпичом козлам – может, вылечатся!" - підсумував Поярков.

Повну версію інтерв'ю дивіться у відео.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...