Буйство скреп: Росіянам заборонили роздягатися за їжу

Наглядове відомство звинуватило заклад швидкого харчування у використанні непристойних образів.

Ілюстрація. Фото: ЗМІ

У Челябінській області антимонопольна служба визнала рекламу Subway в Златоусті неналежною, повідомляють Патріоти України.

Так, заклад швидкого харчування запрошував прийти голим за безкоштовну їжу. Наглядове відомство наказало припинити поширення такої реклами.

УФАС РФ по Челябінській області встановило, що в грудні 2017 року компанія ТОВ «МАК», що працює під брендом франшизи Subway, розмістила в соціальній мережі «ВКонтакте» пост: «Прийди голим і отримай сніданок, обід і вечерю на всю сім'ю безкоштовно!» Це говорилося в рекламі. Тут же публікувалося відео «Голий хлопець прийшов за кукіс». Наглядове відомство вирішило, що така реклама суперечить вимогам законодавства. Про це розповіли в УФАС Росії по Челябінській області.

В антимонопольній службі зазначили, що поява людини без одягу в громадському місці неприйнятна з точки зору моральності і моралі. У Росії така поведінка розцінюється як «дрібне хуліганство». Відомство, в свою чергу, позначило, що Златоустівський Subway порушив ч. 6 ст. 5 Закону про рекламу, тобто використовував непристойні образи. У відношенні ТОВ «МАК» пообіцяли порушити адміністративну справу. Раніше челябінське УФАС Росії повідомляло про перевірку ресторану Subway в Златоусті на встановлення факту порушення Закону про рекламу.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Виждав момент і почав шмаляти... зробив ще контрольні постріли в голову і серце, а потім втік", - деталі розстрілу мобілізованим українцем командирів 10-го полку ЗС РФ

понеділок, 6 травень 2024, 0:55

Як вже інформували ПУ, 4 травня на окупованих територіях України військовий розстріляв командирів 10-го танкового полку ЗС РФ. Z-канали оповідають нові подробиці про "трагедію". Відомо, що стрілець – 50-річний українець Юрій Галушко. Вчора він розстріл...