Буревій? Ні, не чули: Меланія Трамп прибула у зону лиха на підборах

​Дональд Трамп разом із дружиною прибули в штат Техас 29 серпня, де оголошено зону стихійного лиха через ураган Харві. Перша леді США для такої поїздки обрала не дуже підходяще взуття.

Всі фото: Getty ImagesНайпотужніший за останні 12 років ураган Харві у США вже забрав життя 10 людей. Внаслідок урагану майже 300 тисяч людей залишились без електрики. Крім того, близько 30 тисяч жителів Техасу і Луїзіани попросили покинути свої домівки через стихію, зазначають Патріоти України.


Метеорологи прогнозують, що ураган не стихне ще протягом кількох днів. Через ураган оголосили режим надзвичайного стану в ще одному штаті – у Луїзіані. У штаті Техас після урагану сталася масштабна повінь – місцями рівень води був вищим, аніж будівлі місцевих жителів.


Президент США Дональд Трамп разом із дружиною Меланією прилетіли в Техас, щоб перевірити, як місцевий уряд відновлює пошкоджену інфраструктуру та надає допомогу постраждалим від урагану Харві.


Трамп не відвідав найбільш населене місто в Техасі – Х'юстон. За словами його речника, умови у місті занадто небезпечні і можуть загрожувати президенту та іншим високопосадовцям, які поїхали разом з ним.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Настя Каменських у відвертому образі виступила на американському ТБ

середа, 1 травень 2024, 19:55

Українська співачка Настя Каменських продовжує будувати кар'єру за кордоном. На ранковому шоу Despierta America на каналі Univision артистка презентувала свою нову іспаномовну пісню Moloko, яку раніше розкритикували у Мережі, нагадують Патріоти України...

Детонація вийшла особливо яскравой: У Луганській області вибухнула вантажівка окупантів із боєприпасами (відео)

середа, 1 травень 2024, 19:29

Російські пабліки показали відео палаючої вантажівки російських військових у тимчасово окупованій Луганській області. Кадри публікує російський Telegram-канал Astra, передають Патріоти України. За їхніми даними, кадри зняті в тимчасово окупованому Свер...