Битва за Україну переростає в битву за США, - політолог

Серед республіканців ходять чутки, що Трамп має серйозний намір зняти санкції, а також вибудувати "особливі відносини" з РФ

США. Фото: соцмережі

Битва за Україну поступово переростає в битву за США. Сьогодні головне питання: якими кадрами себе оточить Трамп? Про це пише в своєму "Фейсбуці" директор Центру східноєвропейських перспектив у Вашингтоні Микола Воробйов, повідомляють Патріоти України, продовжуючи:

"Многие представители Республиканского истеблишмента отказываются занимать высокие должности в Белом Доме и правительстве. Сам Трамп заявляет о "черном списке" политиков и экспертов, которые работали против него во время кампании.

Самые ключевые вакансии: Советник по Нацбезопасности, глава Пентагона и Госсекретарь остаются открытыми. Вопрос: кто займет эти должности ?

До января 2017 года Украина должна выполнить "домашнее задание" и доказать Западу свою состоятельность к реформам и борьбе с коррупцией.

В среде Республиканцев ходят слухи, что Трамп всерьез намерен снять санкции, а также выстроить "особые отношения" с РФ. Автоматом после таких действий США ЕС также может отменить санкции. Учитывая что русофилов в Евросоюзе появляется все больше".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....