Чари Кейт Міддлтон: Експерти пояснили, чому герцогиня так добре виглядає після пологів

Вся справа у доброму здоров’ї, відсутності ускладнень під час пологів і невеликій армії друзів під рукою.

Кейт Міддлтон народила третю дитину. Фото: ЗМІ

23 квітня герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон народила третю дитину, зазначають Патріоти України. Вже за кілька годин вона у вишуканому вбранні й на підборах поверталася додому з лікарні. Як їй це вдалося? Зазвичай, якщо пологи пройшли добре, мама і малюк здорові і жодних ускладнень не було, то виписка відбувається на 3-й день після народження дитини.

А у Великій Британії прийнято виписувати маму з дитиною вже за 36 годин після пологів.

Але Кейт Міддлтон виписали з лікарні вже за кілька годин після пологів. Жінки всього світу здивувалися і позаздрили герцогині білою заздрістю.

Експерти стверджують, що вся справа у доброму здоров’ї, правильній дієті, відсутності ускладнень під час пологів і невеликій армії друзів, помічників і родичів під рукою. Принц Вільям також брав участь у пологах.

До слова, її акушер-гінеколог Шеріл Росс заперечує популярну серед жінок теорію, що легкі пологи є “компенсацією” за жахливий токсикоз, який переслідував Кейт на ранніх стадіях вагітності. Королівська родина усвідомлює, що присутність її членів у лікарні впливає на її нормальну роботу і заважає іншим жінкам спокійно народжувати через шум під вікнами.

Кейт одяглася для першого публічного показу своєї дитини у яскраву червону сукню Дженні Пакхам з білим мереживним коміром.

Треті пологи, як і з дітьми Джорджем і Шарлоттою, були швидкими (близько п’яти годин) і не мали ускладнень.

До речі, Принц Чарльз і принцеса Діана також дуже швидко покинули лікарню Св. Марії з дитиною принцом Гаррі 16 вересня 1984 року.

Принц Чарльз і принцеса Діана з новонародженим принцом Гаррі у 1984 р. Фото: ЗМІ

Нагадаємо, зранку 23 квітня стало відомо, що Кейт Міддлтон екстрено доставили до пологового будинку на ранній стадії перейм.

А вже за кілька годин вона народила спадкоємця престолу.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...