"Час для жіночої білизни в політиці закінчився": Земан урочисто спалив червоні труси (відео)

Президент Чехії спалив червоні труси, які висіли над його резиденцією з 2015 року.

Президент Чехії спалив червоні труси. Фото: zpravy.aktualne.cz

Президент Чехії Мілош Земан спалив червоні труси, які над його резиденцією в 2015 році вивісила чеська арт-група Ztohoven. Президент скликав журналістів після обіду в четвер, 14 червня, в Празький Град, повідомляють Патріоти України.

"Час для жіночої білизни в політиці закінчився ... Політику необхідно вести шляхом обміну аргументами, а не на основі нижньої білизни", - сказав він.

На місці подій також були присутні співробітники рятувальної служби, які контролювали вогонь. Президентська адміністрація придбала труси у Комітету з управління держмайном за одну крону.

У вересні 2015 акціоністів з Ztohoven пояснили, що вивісили червону нижню білизну на флагштоку президентської резиденції після його візиту в Китай. Перформенс також пояснили тим, що Земан є "людиною, яка нічого не соромиться".


Джерело: Аktualne.cz
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...