Чемпіонат світу зі стронгмену: Найсильнішим виявився українець із Чернівців (фото)

У Хусті змагалися найбільші силачі світу, а головним суддею був рекордсмен Василь Вірастюк.

Василь Вірастюк. Фото: zakarpatpost.net

В Хусті пройшов Чемпіонат світу зі стронгмену. Змагання були надзвичайно видовищними і масштабними, повідомляють Патріоти України з посиланням на zakarpatpost.net.

Те, що такий солідний поєдинок проходив у нашому краї – надзвичайно приємно і найбільше зусиль для цього приклав Віце-президент Глобальної Федерації Силового спорту, Президент KFPS Закарпатської області Роман Зажирко.

Після кваліфікаційних вправ у десятку найсильніших з 22 атлетів увійшли представники України, Польщі, Білорусі, Ірану та Латвії. Серед учасників були й німці, і молдавани, і ірландці, і угорці. Тож за підсумками змагань «золото» виборов Олександр Кочергін із Чернівців, «срібло» – киянин Павло Гайша, а «бронзу» – спортсмен із Польщі Патрік Пшебила.

А що про це думає найсильніша людина світу? Адже головним суддею змагань був рекордсмен Василь Вірастюк.

“Нам, говорю від імені Федерації стронгмену України, дуже сподобався чемпіонат, – наголосив він. – Вразили глядачі! Надзвичайно! Такого я не бачив більше ніде і це мене дуже приємно здивувало! Закарпатці – люди такі толерантні, що вболівають і підтримують не лише своїх земляків, але й спортсменів із інших країн світу! І хлопців це дуже підбадьорювало. Ну, зрозуміло, що закарпатські вболівальники українських силачів підтримували найбільше, але не обділили увагою і гостей! У жодному іншому українському місті, де проходили міжнародні старти, такого я не бачив. Молодці! Це приємно!”

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...