​Через КПВВ "Мар'їнка" у подвійному дні автомобіля намагалися провезти в "ДНР" засоби зв'язку (фоторепортаж)

Для кого він доставляв цей крам будуть з'ясовувати відповідні органи.

Автомобіль, який перевозив товари на тимчасово непідконтрольну територію з порушеннями, виявили співробітники Краматорського загону на КПВВ "Мар'їнка". Про це повідомляє Держприкордонслужба України.

Так, 16 грудня транспортним засобом громадянин України намагався через контрольний пункт в'їзду-виїзду "Мар'їнка" незаконно перевезти 3 автомобільні радіостанції «Motorola» і ретранслятор на суму близько 40 000 гривень, які були виявлені під час поглибленого огляду у подвійному дні автомобіля «Chevrolet» української реєстрації. Громадянин разом з автомобілем та вантажем передан представникам зведеної мобільної групи для прийняття правового рішення.

Опублікував: Церковний Цинік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Попереду неймовірне приниження Путіна: Експерт назвав очікувану дату знищення Кримського мосту

неділя, 5 травень 2024, 9:28

Про те, що одному з головних символів звитяги кремлівського тирана наближається кінець, натякають не лише військові, палка на сенсації преса, а й навіть стримані зазвичай дипломати. Ветеран російсько-української війни майор запасу НГУ Олексій Гетьман в...

Народні прикмети на 5 травня. З'їжте сирої цибулі. Кому не можна стригти волосся і нігті

неділя, 5 травень 2024, 7:05

Православна церква України вшановує пам'ять великомучениці Ірини та ікони Богоматері "Невипивана чаша". За старим стилем у свято сьогодні вшановують євангеліста Луку, одного з 70 апостолів, учня апостола Павла. . 5 травня наші предки займалися посівам...