Через політику Яценюка ймовірність появи "Януковича 2.0" дуже висока, - Боровий

Структура української влади сьогодні не надто оптимальна і все більше нагадує період президентства Віктора Януковича.

Арсеній Яценюк та Віктор Янукович. Фото: dumskaya.net.

Так званий Майдан-3 у Києві, безумовно, є провокацією, але в українському суспільстві зараз назріває потреба в тому, щоб ще раз організуватися і вийти на Майдан, бо багато хто всерйоз незадоволений владою. Про це в інтерв'ю Апострофу розповів російський опозиційний політик, лідер партії "Західний вибір" Костянтин Боровий, передають Патріоти України.

За його словами, структура української влади сьогодні не надто оптимальна і все більше нагадує період президентства Віктора Януковича. "Вона застаріла. Ситуація все більше нагадує період Януковича, коли влада була пов'язана з великими підприємцями або олігархами, які здійснювали тотальний контроль над усіма політичними процесами. Такою ж вона залишилася і на сьогоднішній день", - констатує Боровий.

Політик також висловив думку, що останнє голосування щодо відставки прем'єр-міністра Арсенія Яценюка ще раз підтвердило, що рішення приймають не політики або політичні партії, а ляльководи. "Це дуже погано. Це означає, що ситуація може відкотитися назад. І ймовірність появи "Януковича.2.0" дуже висока. Арсеній Яценюк за ці два роки взагалі нічого не зробив - з корупцією не боровся, реформи не проводив. Спробували з нього щось видавити, щоб з'ясувати, що він зробив. Але він якісь абсолютно дитячі аргументи наводив. Тому я вважаю, що потреба суспільства в новому Майдані все ж є", - додав Боровий.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 2 травня: Що забороняється, а що заохочується на день пам'яті Бориса та Гліба

четвер, 2 травень 2024, 7:05

Православна церква України 2 травня за новим стилем вшановує пам'ять Олександрійського архієпископа Афанасія Великого, а також відзначає перенесення мощей благовірних князів Бориса і Гліба, перших канонізованих святих Русі-України, до нового храму сина...

Часів яр до 9 травня! росіяни пруть на Покровськ - Злий Одесит

четвер, 2 травень 2024, 5:58

Возвращаюсь к практике публикации видео.