Чергова перемога цинічних бариг: Українська влада продає "Чернівціобленерго" російському олігарху

Антимонопольний комітет України дозволив ТОВ "ВС Енерджі Інтернейшнл Україна" придбати більше 50% акцій енергопостачальної компанії "Чернівціобленерго"

Російський олігарх Бабаков. Фото uainfo.orgЯк пишуть Патріоти України, про це Тарас Пісаржевський висловив думку на своїй сторінці Facebook:

Вітаю з черговою перемогою цинічних бариг!

А рошен їм в горлянку!!!
Липецьк їм під дих!!!!!!
АТО їм на груди!
"Ефективний контроль" їм за пазуху!!!

Влада нічого не має проти, щоб цілком продати олігарху країни-окупанта обленерго:

Антимонопольний комітет України дозволив ТОВ "ВС Енерджі Інтернейшнл Україна" придбати більше 50% акцій енергопостачальної компанії "Чернівціобленерго". Про це йдеться в повідомленні АМКУ, передає v-kieve.net.

У поточний час ТОВ "ВС Енерджі Інтернейшнл Україна" володіє 45,0002% акцій ПАТ "Чернівціобленерго".

Ще 10,0447% акцій компанії, за даними НКЦПФР, належить дочірньому підприємству "ЛД-Україна" (цією компанією володіє британська Lio Developments Limited).

Як відомо, ВС Енерджі Інтернейшнл Україна" входить в групу VS Energy. VS Energy - це група компаній, співвласником якої виступає Бабаков (на фото). Він контролює "Чернівціобленерго" з лютого 2012 року, коли купив 45% акцій компанії за 70 мільйонів гривень.

Олександр Бабаков є депутатом Держдуми Росії та спеціальним представником президента РФ із взаємодії з організаціями співвітчизників за кордоном.

Група VS Energy володіє активами в енергетичній, фінансовій галузі, металургії і сфері нерухомості.

Зокрема компанія управляє 8 обленерго і 18 готелями.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача - Бутусов

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:38

Ситуація на фронті гостро критична, і усім очевидно, що основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача. Ми вміємо створювати інноваційні рішення на полі бою, ал...