Черговий конфуз російських ЗМІ: Фейкове відео обшуку житла кримських татар

Те, що весь світ висміював російські ЗМІ за з'їденого українськими бандеровцями хлопчика, не зупиняє їх. І вони продовжують показувати байки, не думаючи про те, що "тайное становиться явным".

Російські ЗМІ продовжують дурити глядачів. Фото www.dsnews.ua

Телеканал російської армії "Зірка" видав старе відео про затримання терористів "Ісламської держави" в Москві за обшук в будинку кримського татарина Марлена Мустафаєва Більш того, інформація про затримання в Криму 10 осіб, підозрюваних у зв'язках з "Хізб ут-Тахрір", також виявилась фейковою, інформують Патріоти України з посиланням на "Радіо Свобода".

"За неофіційними даними, мова йде про 20 пособників бойовиків. Спецоперація пройшла в Кам'янці. За версією правоохоронців, всі затримані пропагували радикальний іслам і займалися вербуванням", - сказала ведуча.

Новина була проілюстрована відео, опубліковане 15 грудня 2016 року, де співробітники ФСБ затримують якихось чоловіків у квартирі.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...