"Червоний" - фільм режисера Зази Буадзе зняли у Кривому Розі (відео)

Про те, як двоє українців, що воювали за різні ідеали, опинилися у сталінських таборах

За сюжетом фільму "Червоний" двоє українців воювали за різні ідеали і опинилися у сталінських таборах. Про це повідомляє "Первый городской", інформують Патріоти України.

Колишній командир УПА Данило Червоний і радянський льотчик Віктор Гуров відбувають строк на каторзі. Вони домовилися між собою протистояти репресіям начальника табору майора Абрамова і підняли повстання в таборі. Фільм знімається за мотивами однойменного роману Андрія Кокотюхи, книга складається з трьох частин. Основна частина фільму відбувається в ГУЛАГу.

Зйомки проходили у Кривому Розі навесні минулого року. У мережі з'явився трейлер режисера Зази Буадзе.



Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...