Член команди Трампа закликав не надавати зброю Україні

Джеффрі Гордона підозрюють у зв`язках з Росією

У липні минулого року на з'їзді Республіканської партії член команди Трампа Джеффрі Гордон зустрівся з російським послом в США Сєргєєм Кисляком. Про це у статті під назвою "Зв'язки команди Трампа з Росією схрещуються в Вашингтоні" пише The New York Times, інформують Патріоти України.

"Це сталося в момент, коли Гордон допомагав викреслити з партійної платформи формулювання, що стосувалися конфлікту Росії з Україною", - стверджує видання.

На засіданні, де складалася платформа Республіканської партії, Гордон, висловлюючи погляди Трампа, виступав проти постачання Україні смертоносного оборонного озброєння. Гордон також запевняє, що між його бесідою з Кисляком і формулюваннями в платформі не було ніякого зв'язку.

Видання зазначає, члени команди Трампа вважають, що "невинні" зустрічі, які є рутиною для команди будь-якого новоспеченого президента, з політичних міркувань перетлумачують як підривну роботу.

"Насправді багато ЗМІ, проводячи енергійну репортерську роботу, виявляють безліч контактів наближених Трампа з росіянами, які працюють в уряді Путіна або близькі до нього", - пише NYT.

Нагадаємо, за даними американських ЗМІ радники виборчого штабу Трампа Джеффрі Гордон і Картер Пейджспілкувалися з російським послом Кисляком.

Раніше в центрі скандалу через розмову з послом РФ опинилися радник Дональда Трампа Майкл Флінн, який врешті-решт змушений був піти у відставку, та генпрокурор США Джефф Сешнс. Також повідомлялось, що разом з Флінном зустрічалися з російським послом в США старший радник президента США Дональда Трампа і його зять Джаред Кушнер.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Усі обіцянки прийняти Україну в НАТО та ЄС – це не більше, ніж слова": Швейцарський "експерт" просуває проросійські наративи

п’ятниця, 3 травень 2024, 22:43

Швейцарський псевдоексперт Жак Бо підігрує російській пропаганді та просуває фейк, що Україну не чекають ні в НАТО, ні в ЄС. Про це попереджає Центр стратегічних комунікацій, передають Патріоти України. "Усі обіцянки прийняти Україну в НАТО та ЄС – це ...

Як ''...праля'' пробивається між люди

п’ятниця, 3 травень 2024, 22:40

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...