Чого вдалося досягти? Зацікавивши США економічно, Україна здобуде більше шансів на летальну зброю, - політолог

Оцінювати потрібно не тільки зустріч президента України Петра Порошенка та американського лідера Дональда Трампа, а візит української делегації у США загалом, вважає Віктор Таран.

Зустріч Порошенка і Трампа. Ілюстрація:http://www.segodnya.uaОчікування української сторони від зустрічі президента України Петра Порошенка з американським лідером Дональдом Трампом виявилися виправданими. Про це заявив у коментарі виданню Гордон політолог Віктор Таран, передають Патріоти України.

"Якщо говорити конкретно про зустріч Порошенка і Трампа, то потрібно відштовхуватися від наших очікувань. Чого ми чекали? Насамперед, що Трамп повинен був зустрітися з українським президентом раніше, ніж із Путіним. Це сталося. Другий момент: отримати публічні запевнення з боку адміністрації президента США щодо підтримки України і збереження антиросійських санкцій. Цей пункт також виконано", – зазначив політолог.

На його думку, українській делегації вдалося зацікавити американську сторону в економічному співробітництві.

"Оцінювати потрібно не тільки зустріч Порошенка і Трампа, а візит української делегації у США загалом. Адже він передбачає цілу низку зустрічей: у Пентагоні, у міністерстві енергетики тощо. Чого вдалося досягти? Ми змогли зацікавити Америку.

Зокрема, мова йде про попередні домовленості в енергетичній сфері, про постачання вугілля і таке інше. Сполучені Штати це реально цікавить. Зацікавивши американців економічно, Україна здобуде на порядок більше шансів на летальну зброю", – резюмував Таран.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...