Чокнутий Горніст: Принимаю упреки об отсутствии сочувствия только от тех россиян, которые покажут твит с гневным осуждением "соболезнований" Жириновского!

У березні 2016-го Жириновський заявляв: " Россия не Европа. Сейчас теракты идут в Европе, и будут идти по всей Европе, нам это выгодно."

На своїй сторінці у Твіттері користувач Чокнутий Горніст абсолютно справедливо пише:
Приймаю закиди про відсутність співчуття тільки від тих росіян, які покажуть твіт з гнівним засудженням "співчуттів" Жириновського!

У березні 2016-го Жириновський заявляв: "Сейчас теракты идут в Европе, и будут идти по всей Европе, нам это выгодно. Пусть они там подыхают и погибают", – сказав він в програмі "Вечір з Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Росія" лідер ЛДПР .

Володимир Жириновський заявив про те, що Російської Федерації вигідні теракти в Європі. Випуск програми був присвячений терактам у Брюсселі, в результаті яких, за останніми даними, загинули 30 осіб.

Жириновский: Россия не Европа. Сейчас теракты идут в Европе, и будут идти по всей Европе, нам это выгодно. Видео

Вранці 22 березня в аеропорту Брюсселя Завентем пролунала стрілянина і пролунали два вибухи. Незабаром стало відомо про вибух на станції метро "Мальбек" в Брюсселі.



Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...