Чоловіча ДНК виявлена у пробах російських хоккеісток

Колишній міністр спорту РФ натякнув на упередженість комісії, а чоловічу ДНК в пробах російських хоккеісток пояснив статевим зв'язком.

Фото: Виталий Мутко

Независимая комиссия WADA под руководством Ричарда Макларена обнаружила в пробах российских хоккеисток мужскую ДНК.

Вице-премьер РФ Виталий Мутко заступился за двух российских спортсменок. Вице-премьер утверждает, что мужская ДНК может обнаруживаться в допинг-пробах спортсменок в течение пяти дней после занятий сексом.

"У нас нет спортсменов, которые бы исчезли с горизонта, и рассказывать о каких-то специальных программах, коктейлях - это глупости. Не надо двойных стандартов. Один может девушку поцеловать, а она перед этим якобы приняла наркотик. И этого спортсмена, имя называть не буду – освобождают, а нашего наказывают", - заявил Мутко.

Вице-премьер намекнул на случай с участием французского теннисиста Ришара Гаске. который в 2009 году сдал положительный допинг-тест на кокаин, передает ТСН. В свое оправдание теннисист утверждал, что непреднамеренно принял дозу наркотика во время поцелуя от женщины в ночном клубе в Майами. Антидопинговый суд признал Гаске невиновным.

Подобная история произошла перед Олимпиадой в Бразилии 2016 года с канадским чемпионом мира по прыжкам с шестом Шоном Барбером. Спортсмен также был оправдан и допущен к соревнованиям.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В Росії настали омріяні сталінські часи: Друзів Гіркіна звинувачують у роботі на ЗСУ, - Казанський

четвер, 9 травень 2024, 0:30

"Z-патріоти шоковані й обурені - російське ФСБ звинувачує друзів Стрєлкова-Гіркіна у роботі на Україну. Кілька чоловік були затримані на Тульщині. Поки Стрєлков сидить у тюрмі за те, що надто сильно любив вітчизну і воював у її війні проти України, йог...

"Репліки зі змістом "та в носі ми бачили, що подумає Путін" означають, що вже сформований фундамент для цілого масиву рішень", - Голобуцький

четвер, 9 травень 2024, 0:15

"Дві практично одночасних новини", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Міністр внутрішніх справ Великої Британії прокоментував висилку російського аташе з пита...