​Чому я не вірю “УКРОПУ”, - Олександр Демченко

Всяка популістична сила з часом розписується у своїй безпорадності. Так має бути. А коли за красивими вухами сторчать роги олігархів, процес прискорюється в рази

Патріоти України пропонують допис Олександра Демченка, котрим автор поділився в групі Патріоти України – єднаймося. Чи має рацію дописувач, кожен вирішує сам. Закликаємо до обговорення (думка редакції не завжди збігається з висновками авторів).

З метою захоплення влади в місцевих органах влади і підготовки до парламентських виборів, олігархічна група Приват створила партію "УКРОП". Для виконання постановлених політичних завдань новостворена партія, обрала в якості інструменту, розкручування теми патріотизму та єдності єврейських олігархів і рейдерів з простим Українським народом перед лицем смертельної небезпеки.

Однак, у своєму популізмі вони давно перейшли межу розумного, оскільки заявили про необхідність проведення деолігархізації та повернення коштів з офшорів.

Крок третій з програми "УКРОПУ" Очищення активів і перезапуск економіки: "Вкрадені Системою й олігархами, які входили до її складу, активи української економіки необхідно повернути в національну власність.".

Тема дуже сильна. От тільки у виконанні громадянина Кіпра та Ізраїлю, Ігоря Коломийського і його рейдерів, які продовжують красти мільярди з практично пустої казни, звучить відверто фальшиво.

Щоб зрозуміти чесність та відповідальність лідерів “Укропу”, потрібно дати відповідь на два дуже прості питання:

1. Де зареєстровані ключові бізнес-активи Ігоря Коломойського та інших засновників «Укропу»?

2. Скільки власних бізнес-активів і активів соратників група Приват за останній рік перевела з офшорів в Україну?

За 2010 - 2011 роки українські банки перевели в офшорні зони і на Кіпр 53 млрд 397 млн доларів, про це йдеться в публікації «Економічної правди». Левову частку всіх перерахувань в офшори та на Кіпр становили операції «Приватбанку». Банк, що належить Ігорю Коломойському і Геннадію Боголюбову, за 2010-2011 роки вивів 32 млрд 717 млн доларів або 250 млрд. грн. за курсом 2011 року. За повідомленням Державної комісії з цінних паперів за 2014 – 2015 рік в офшори було виведено більше 500 млрд. грн. і знову левову частку з цих коштів виводили структури наближені до групи Приват та Ігоря Коломойського. Виходячи з оприлюднених даних Коломойський і наближені до нього структури вкрали та вивели в офшори більше грошей ніж усі інші олігархи разом узяті. Зрозуміло, що ніхто з людей Коломойського, крім Генадія Корбана не був заарештований, а Корбану пред'явлені звинувачення зовсім з інших підстав, правоохоронна система демонструє до офшорних ігор групи «Приват» свою повну байдуждість, ну звичайно це ж не народний депутат Мосійчук, який отримав 100 тис. грн., Приват це група, яка розкрадає сотнями мільярдів, з яких отримують свої "крихти" очільники прокуратури та МВС.

Патріотичні мільярдери і мільйонери з “Укропу” не соромляться у бідній країні під час війни збагачуватись за рахунок "мінімізації", пільг з бюджету, "схем" і контрабанди. А прокурори-мільйонери, судді-мільйонери і генерали-мільйонери продовжують очолювати "непримиренну боротьбу" з їх корупцією…

Патріотична команда офшорного олігарха категорично не бажає підтримати українську економіку власною кишенею, в якій зберігаються "мінімізовані" гроші. Офшорну олігархію на чолі з Коломойським мало цікавлять перспективи не офшорної частини українського бізнесу. То чи варто дивуватися, що знесилена країна може проводити економічні реформи зводяться до виконання умов МВФ і політичних вимог країн-донорів, а також до підвищення тарифів.

За кожен долар свого майна лідери “Укропу” тримаються руками, ногами й зубами, а лідер цих єврейських патріотів, Ігор Коломойський не гребує навіть подавати позови на мільярди доларів проти України, знесиленої війною та економічною кризою, використовуючи ці позови, як засіб шантажу центрального Уряду, який намагається прибрати його менеджерів з державних підприємств.

Коли Коломойський та його офшорні "мінімізатори" платежів в український бюджет перед телекамерою красуються у футболках правого сектору – це викликає не стільки повагу, скільки лють у будь-якої адекватної людини.

Діти учасників групи приват так само, як діти президента, міністрів і депутатів надійно ховаються від передової на теплих пляжах і дорогих готелях за кордоном. А синам пересічних українців в цей час віддають накази "триматися" з автоматами і шкільними автобусами проти танків і "градів"…

Команда Коломойського також намагається копіювати улюблений штамп кремлівської пропаганди: виступати проти російського президента у такий важкий час може лише ворог Росії.

Відтак, справжні патріоти України повинні беззастережно об’єднатись навколо олігарха Коломийського та його “Укропу”. Хто проти нього та його партії – той агент Кремля. Але ця примітивна пропаганда, олігархічному УКРОПУ не допоможе та не сховає дійсне обличчя єврейських шахраїв, які створили цей проект та є кінцевими бенефіціарами від його діяльності.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

60 дронів атакували НПЗ та аеродроми. Снєгирьов: Там критична ситуація, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 1:45

Росіяни успішно відбили нічну атаку безпілотників. Але це лише у повідомленнях офіційних джерел. Реальність трохи інша – в результаті атаки постраждали нафтопереробні заводи, бітумний завод і військовий аеродром. Детальніше про успішну атаку дронів роз...

З Нетаньяху ізраїльтяни цілком можуть розібратися самі. А суду в Гаазі я порадив би звернути увагу на справжніх воєнних злочинців, - Невзлін

понеділок, 29 квітень 2024, 0:30

"За повідомленнями ЗМІ, Міжнародний кримінальний суд у Гаазі може вже цього тижня видати ордери на арешт Біньяміна Нетаньяху, міністра оборони Ізраїлю Йоава Галанта й начальника Генштабу Герці Халеві за нібито воєнні злочини в секторі Гази", - пише ізр...