Чому Україні були вигідні Мінські угоди, - Дейнега

На даний момент "Мінськ" дає нам можливість виграти час і будувати армію - вважає волонтер.

Віталій Дейнега. Фото:YouTube

Мінські угоди дають Україні можливість виграти час і будувати армію, не несучи великі втрати на фронті, які ЗСУ мали в 2014-му і на початку 2015 років. Про це засновник волонтерського руху "Повернися живим" Віталій Дейнега розповів під час чату в "Главреді", повідомляютьПатріоти України, продовжуючи:

"Давайте згадаємо, на тлі яких подій відбувалися перші і другі мінські переговори. Мінськ-1 стався після Іловайська, Мінськ-2 — під час Дебальцеве. Подобається нам це чи ні, але ми були змушені змиритися з думкою, що прямо зараз і чисто військовим шляхом ми не повернемо собі Донбас", — розповів волонтер.

"Я не вважаю, що мінські переговори і їх результати не вигідні для України. Для України не вигідно їх виконання, принаймні, їх виконання в тому баченні і тій послідовності, що передбачає Москва", — говорить засновник руху "Повернися живим".

"На даний момент "Мінськ" дає нам можливість виграти час і будувати армію, не отримуючи таких втрат на фронті, які ми мали в 2014-му і на початку 2015 років. Ми виграли, далі питання зводиться лише до того, як ми його використовуємо. З моєї точки зору, від відповіді на це питання залежить подальше існування нашої країни", — підсумував Віталій.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін розшукує Зеленського і Порошенка. Видається смішно, але мене це не смішить, - Арсеній Яценюк

субота, 4 травень 2024, 23:44

"Путін розшукує Зеленського і Порошенка. Видається смішно. Мене як першого чинного прем'єра, якого Росія подала в Інтерпол і абсурдно звинуватила в убивствах 30-ти російських військовослужбовців у Чечні, це не смішить. Такі дії – це не просто політична...

Уже наступного тижня відбуватиметься кульмінація проєкту "Кремлівська весна", - Євген Магда

субота, 4 травень 2024, 23:05

Уже наступного тижня в Росії відбуватиметься кульмінація проєкту "Кремлівська весна", який російська влада реалізовує у кількох напрямках. Її головним проявом стане спалах “побєдобєсія” на 9 травня на тлі інавгурації Путіна на посаду президента РФ. Так...