Чому в Канаді за надання Україні летальної зброї

Тіньовий міністр оборони країни Джеймс Безан обгрунтував свою позицію

Нинішній стан речей в Україні кардинально відрізняється від ситуації дворічної давності, отже Канаді слід нарешті передати Україні летальну зброю, заявив тіньовий міністр оборони Канади Джеймс Безан, передає Укрінформ, інформують Патріоти України.

"Агресія загострилася, вздовж російсько-українського кордону зросла кількість військових маневрів, і це викликає велике занепокоєння. Крім того, всі ми стали свідками ескалації протягом останніх двох місяців. Також інші країни починають закликати дати Україні зброю", - сказав Безан.

Він додав, що тепер і офіційний Київ просить у Канади інший тип озброєння, ніж раніше.

"Разом з нашими союзниками по НАТО, ми очікуємо, що буде надходити більше запитів на летальну зброю, яку і Україна раніше не просила, коли ми були при владі, і яка не вважалася необхідною за наявності мінських угод", - зазначив депутат.

На його переконання, регулярні порушення режиму припинення вогню створюють необхідність надати Україні зброю.

"Враховуючи постійне порушення режиму припинення вогню, нам слід не тільки тренувати українських вояків, але й належним чином екіпірувати їх, щоб дати можливість гідно боронити українську територію і народ України", - підкреслив Безан.

Нагадаємо, сенатор-республіканець Джон Маккейн закликав надати Україні летальну зброю.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...