Чому в нинішньої України немає шансів виграти міжнародний суд: Про лузерів на чолі держави

″Коли б у могильників української державності була совість, то вони вже давно об'єднались у рух із робочою назвою "54,7", і змили б лайно, яке наклали на країну.″

Джерело: UAINFO

″Влада, де міністри економлять гроші на дівчат, зараховуючи їх на посади своїх заступників, а Верховний головнокомандувач годує цукерками окупантів і вбивць, за визначенням, не може виграти якийсь лондонський суд у справі надання Москвою 3-х мільярдів доларів кредиту В. Януковичу″, пише політолог Василь Лаптійчук, передають Патріоти України, і продовжує:

″Тож тепер, жертва агресії Україна, платитиме чи то агресорові, чи то торгівельному партнерові ще й гроші, які попередній "Перший" вивіз у РФ. Бо в Лондоні треба було працювати ― головою.

Зате обрані рабами й кретинами лузери мають невичерпне й безвідмовне джерело прибутків ― українців. Економите їхній дорогий газ? То платіть тепер "абонплату" за те, що ви просто користуєтеся газом (уже з 1-го квітня), "за газорозподіл і транспортування". Це досі робилося безплатно?

Після позитивного втілення цієї задумки уряд розгляне введення окремої плати за збереження газу, за ремонт газогонів, за соцстрахування працівників газових кампаній, за охорону газу, за розвідку газу і под.

Саме над такими пропозиціями зараз працюють сотні креативних чиновників. Обленерго занервували й терміново розглядають можливість чергового підвищення ціни на електроенергію...

У деяких державах Південної Європи в ранні віки електоральне право було вибірковим: громадяни мали право голосу й мусили за свій вибір відповідати життям і майном, раби ж голосу не мали, бо, у разі допуску до голосування, завалили би будь-яку, навіть успішну, державу.

Якби в могильників української державності була совість, то вони вже давно об'єдналися б у рух з робочою назвою "54,7", і змили якщо не "ганьбу кров'ю", то хоча б лайно, яке наклали на країну.″

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...