Чому влада знову заговорила про введення військового стану?

Свої думки з цього приводу висловив політолог Кость Бондаренко

Український політолог Кость Бондаренко назвав розмови про можливе введення воєнного стану намаганням адміністрації президента України Петра Порошенка шантажувати Захід почати бойові дії і вийти з переговорів в Мінську.

Про це політолог написав у своїй замітці для "Апострофа", повідомляють Патріоти України.

Також він зазначив, що військове положення дозволяє офіційно застосовувати регулярну армію. Крім цього, пише Бондаренко, розмови про воєнний стан є сигналом всередину країни, оскільки при його введенні неможливе проведення дострокових парламентських виборів. Зокрема, зазначив експерт, до введення військового положення можуть вдатися при розгойдуванні ситуації певними політичними силами або при можливому розвалі парламентської коаліції.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У мене немає жодних сумнівів, що позавчорашній підпал берлінського заводу – це справа рук російської агентури, - соціолог Ейдман

понеділок, 6 травень 2024, 23:33

"Криваве літо 2024-го? За даними Financial Times, Росія активізувала свої зусилля з підготовки саботажу, пожеж і атак на інфраструктуру в Європі", - пише російський соціолог-емігрант Ігор Ейдман у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та ...