Чорний четвер для Росії: Хакери вкрали мільйони з російського банку

В результаті атаки хакерів російського банку було викрадено більше 100 мільйонів рублів.

В результаті атаки хакерів з російського банку було викрадено більше 100 мільйонів рублів.

Про це повідомляє Комерсант з посиланням на свої джерела, близькі до банківських структур.

З якого банку були викрадені гроші, не повідомляється.

За попередньою версією, хакери зламали автоматизовану банківську систему АБС і вивели всі наявні кошти з філії регіонального банку, підмінивши адресу платежу.

Розслідуванням події займаються російські правоохоронні органи, а також представники Банку Росії. Джерело російських журналістів зі сфери інформаційної безпеки стверджує, що це перший випадок успішної атаки на банківську систему АБС.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Французький генерал прокоментував ідею Макрона про участь у війні в Україні

субота, 4 травень 2024, 22:44

Гучні заяви президента Франції Еммануеля Макрона про відправлення військ в Україну не мають під собою реальної основи. Французькі збройні сили наразі не готові до інтенсивних бойових дій, які відбуваються на фронті в Україні. Про це заявив французький ...

ЗСУ поспішають використовувати ATACMS, поки росіяни не адаптувалися – Newsweek

субота, 4 травень 2024, 20:43

Російська армія за час війни, розв'язаної РФ в Україні, продемонструвала вміння адаптуватися до нової зброї, яка з'являється у розпорядженні ЗСУ. Ймовірно, війська РФ вже розпочали цикл адаптації до застосування американських далекобійних балістичних р...