"Чото ору": Бандерівський шрифт використали для ребрендингу медіахолдингу "Газпрому"

Саме на український шрифт Bandera Pro упав вибір медіахолдингу російської держкорпорації "Газпром".

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Telegraf.design.

Медиахолдинг российской энергетической госкорпорации, «Газпром-медиа», использовал для своего ребрендинга украинский шрифт Bandera Pro, сообщает Telegraf.design.

Первым это заметил пользователь Facebook Константин Левошко.

Работа над ребрендингом российского медиахолдинга длилась около года. За проект отвечало BBDO Branding.

Благодаря редизайну логотип стал более эмоциональным, современным и технологичным, при этом сохранил преемственность в использовании материнского знака бренда "Газпром", – комментирует ребрендинг генеральный директор BBDO Branding Ольга Коновалова.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...