Чужих дітей не буває: Батьки Героїв Небесної сотні працюють волонтерами на окупованих територіях

Батьки, які втратили синів під час Революції гідності, не залишились осторонь, а допомагають бійцям на Донбасі.

Батьки загиблих хлопців на Майдані стали волонтерами. Фото www.5.uaЧетверо батьків Героїв Небесної сотні після подій на Майдані стали волонтерами. Їх діти Назар Войтович, Тарас Слободян, Устим Голоднюк і Ігор Костенко загинули, борючись за свободу на Майдані, а рідні тепер допомагають чужим дітям, які захищають Україну на фронті. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

На згадку про своїх дітей українці вирішили допомагати на передовій У них немає розчарування в ідеалах, за які боролися їхні діти. Володимир Голоднюк тепер радіє за винахід народних умільців, які вдосконалили кулемет, а Ігор Слободян показує продукти, які підготували для бійців передової. "Всі ці вареники домашні. Це робили персонально працівники одного з управлінь обласної ради. Весь колектив, вони всі працювали", - розповів він.

"Я вважаю, що Майдан ще йде. І поки Україна не стане державою, про яку мріяли, гинули, стояли - до тих пір він відбуватиметься. Ця Революція Гідності триває", - говорить батько загиблого Устимов Володимир Голоднюк.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Замінить Leopard 2 і Leclerc: Німеччина і Франція домовились створити танк нового покоління

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:44

Німеччина та Франція хочуть спільними зусиллями створити танк нового покоління до 2040 року. У п’ятницю міністри оборони двох країн заявили про перехід до наступної фази проекту. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Зазначається, що у 2017 ...

Російські "танки-черепахи" виявилися ефективними, але їхній час добігає кінця, - Forbes

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:16

На початку квітня українські оператори безпілотників були вражені, помітивши на полі бою біля Красногорівки — на захід від Донецька — російський танк Т-72 із металевим дахом на корпусі та башті. Неймовірно, але цей мутант виявився вдалою знахідкою для ...