Чи поплатиться український прихильник Трампа за свої вчинки?

Міністр фінансів допускає звільнення голови Державної фіскальної служби

Міністр фінансів Олександр Данилюк допускає звільнення голови Державної фіскальної служби Романа Насірова. Про це з посиланням на Українські новини повідомляє БізнесЦензор, інформують Патріоти України.

"Якщо ігноруються вказівки або рішення Кабміну або міністра, спрямовані на реформування служби, повинні прийматися відповідні рішення Це буде догана або інші кадрові рішення Або нехай він переорієнтується і робить те, для чого зайняв цю посаду", - сказав Данилюк в ефірі телеканалу " Інтер ".
Він також звинуватив ДФС в корупції. " Корупція є? Є. Тиск на бізнес є? Є . Не орієнтуйтеся на конфлікти, а на результат. Конфлікти - це добре", - підкреслив він.
При цьому він додав, що звернувся до вищого корпусу Держслужби з проханням провести розслідування поїздки Насірова на інавгурацію президента США Дональда Трампа.
Раніше Данилюк ініціював притягнення Насірова до дисциплінарної відповідальності і погрожував звільненням. У січні Насіров був присутній на інавгурації Трампа.
Пізніше голова ДФС заявив, що є прихильником Трампа. Данилюк попросив Національне агентство з питань запобігання корупції та Національне антикорупційне бюро розслідувати поїздку Насіирова.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 5 травня. З'їжте сирої цибулі. Кому не можна стригти волосся і нігті,

неділя, 5 травень 2024, 7:05

Православна церква України вшановує пам'ять великомучениці Ірини та ікони Богоматері "Невипивана чаша". За старим стилем у свято сьогодні вшановують євангеліста Луку, одного з 70 апостолів, учня апостола Павла. . 5 травня наші предки займалися посівам...

Нова РЕБ-технологія стане геймченджером на фронті: Українське підприємство обіцяє за місяць показати новітню зброю, проти якої не встоять навіть дрони з ШІ та найновітньою прошивкою

неділя, 5 травень 2024, 6:15

Репортаж видання dev.ua з полігону виробника РЕБ/РЕР систем Kvertus. «Спроможності нашого підприємства — від 5000 засобів щомісяця», — каже Сергій Скорик, комерційний директор підприємства Kvertus. Ці слова звучать під час виступу перед журналістам, як...