Чи зможе іноземний оператор довести до ладу енергокомплекс Києва

У червні заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелєєв зустрівся з віце-президентом фінської енергетичної компанії «Fortum» Хейкі Андерсоном.

Як можна зрозуміти з офіційного веб-порталу КМДА, під час зустрічі обговорювалося питання можливих перспектив подальшого управління енергокомплексом Києва, повідомляють Патріоти України.

Оскільки дія Угоди між містом та ПАТ «Київенерго» наближається до завершення, а робоча група з питань подальшого функціонування енергосистеми вже почала працювати, керуючись ст. 16, 17 Закону України «Про статус народного депутата України», зробив звернення щодо наявності компаній, які проявили зацікавленість можливим управлінням енергокомплексом столиці після завершення угоди про виконання даних послуг із ПАТ «Київенерго».

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Міноборони РФ плаче від люті: Українські дрони влаштували "веселу ніч" у восьми областях Росії, - джерело

субота, 20 квітень 2024, 13:29

Безпілотники в ніч на 20 квітня атакували енергетичні об’єкти на території Російської Федерації. За даними джерел УНІАН, це була спільна операція Служби безпеки України, Головного управління розвідки Міноборони та Сил спеціальних операцій ЗСУ, передаю...

"Працюють занадто повільно": Міноборони Британії гальмує постачання озброєння для України - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 12:59

Міністерство оборони Великої Британії звинувачують у «повільній роботі» з невикористанням половини з £900 млн для України. Затримки означають, що лише £404 млн із коштів, пожертвуваних дев’ятьма країнами, було витрачено. Про це повідомляє The Guardian,...