Чим небезпечні мухи, що сідають на вашу їжу

Літо не за горами. А це означає, що навколо нас буде дуже багато мух.

Фото: pravda.com.ua

Більшість із нас відштовхне комаху, яка наблизиться надто близько – і правильно зробить, розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Мухи полюбляють літати навколо сміттєвих баків і мають слабкість до екскрементів. Чим гостріший запах, тим краще. Тому особливо важливо відганяти мух, які хочуть сісти на нашу їжу.

Ці комахи завжди залишають на харчах крихітну блювоту. Справа в тому, що мухи не вміють жувати. Тому вони вибльовують травні ферменти на їжу, а потім знову їх з'їдають.

До того ж, ці комахи переносять понад 200 видів шкідливих бактерій. Коли муха сідає на харчі, волоски передають небезпечні мікроби в їжу.

"Коли вони торкаються вашої їжі, їм достатньо однієї секунди, щоб передати мікроби зі всієї гидоти, яку вони їдять, на ваші харчі, - розповідає Рон Харісон, директор технічної служби, яка бореться зі шкідниками. - Мухи можуть переносити серйозні інфекційні захворювання, такі як холера, дизентерія і черевний тиф, буде краще, якщо ви уникатимете споживання харчів, на які сіла муха".

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...