Чим відрізняються глави оборонних відомств Росії і США?

У мережі вже показали різницю між Сергієм Шойгу і Джеймсом Меттісом

У мережі порівняли глав оборонних відомств Росії і США Сергія Шойгу і Джеймса Меттіса. Про це на сторінці у Facebook розповів український політтехнолог Олексій Голобуцький, інформують Патріоти України.

Політтехнолог оприлюднив фотоколаж з фото Меттіса і Шойгу: "Ось і порівняйте двох міністрів оборони. Меттіс, який з юності служив морпіхом, генерал, який командував в Афганістані і Іраку. Або інспектор Красноярського крайкому КПРС Шойгу, інженер-будівельник, який ніколи не служив в армії)) ", - написав він.

Відзначимо, що користувачі соцмереж посміялися над таким порівнянням. Так, Віктор Білик написав: "Світ перевернувся ..." Арман Ісабеков: "Нагадаю, що в США не можна було призначати міністром оборони того, хто служив в армії менше 7 років тому. Для Меттіса брали спеціальну правку до закону".

Andrey Shehter: "Шкода, що у того, що справа, фото обрізане. Там нижче напевно висять медальки за взяття Харкова, Одеси, Дніпра, Києва, Запоріжжя ..."

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У мене немає жодних сумнівів, що позавчорашній підпал берлінського заводу – це справа рук російської агентури, - соціолог Ейдман

понеділок, 6 травень 2024, 23:33

"Криваве літо 2024-го? За даними Financial Times, Росія активізувала свої зусилля з підготовки саботажу, пожеж і атак на інфраструктуру в Європі", - пише російський соціолог-емігрант Ігор Ейдман у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та ...

Говорити про заморозку війни Путін схоче хіба що зі США, але не зараз, - Сергій Таран

понеділок, 6 травень 2024, 23:29

"Оголошення у розшук очільників України так званим "МВС Росії" - це відповідь Путіна на натяки української влади, що перемовини з РФ, в принципі, можливі. Це не означає, що в Росії зовсім не хочуть поговорити про те, як поставити війну на паузу. Адже с...