"Да ниче они не курят. Просто дебилы": Російське посольство опублікувало шокуючу карикатуру у "Твіттері"

Люди почали цікавитись, що "курять російські дипломати", щоб викладати подібне?

Фото: "Фейсбук"

Ось таку витончену інсталяцію опублікувало у своєму Твіттері російське посольство в Великобританії. Про це пише Олександр Валієв, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Фейсбук", продовжуючи:

"Евросоюз они считают стадом свиней. Надпись на воротах стилизована под "входную группу" Освенцима. Ну и флаг ЛГБТ над всем этим - типа контрольный в голову. Теперь не осталось никаких сомнений, про кого Лавров сказал "дебилы, бл..ь" . Это он про свой коллектив.

Народ в комментах интересуется, что курят российские дипломаты? Да ниче они не курят. Просто дебилы".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Заборона видачі паспортів громадянина України не вирішує питання ліквідації корупційних схем для ухилянтів

середа, 1 травень 2024, 8:15

Д. Снєгирьов,ГІ "Права Справа", корупція, паспорт громадянина України, ухилянти, МВС України, мобілізація. Днями український уряд заборонив видавати паспорт громадянина України чи закордонний паспорт українським чоловікам за кордоном віком від 18 до 60...

Противник проводить достатньо масштабне перегрупування військ між операційними напрямками... - Костянтин Машовець

середа, 1 травень 2024, 7:15

Про поточну ситуацію у зоні бойових дій, й більш детально зупинимся на Краматорському та Покровському напрямках... 1. Куп'янський напрямок... Як ми з вами, шановні читачі, й передбачали... противник поступово пробує нарощувати розмах та обсяг с...