"Дайош імпічмент!": Трампа звинуватили в перешкоджанні правосуддю

Представник Демократичної партії, конгресмен від Техасу Ел Грін закликав до імпічменту президента США Дональда Трампа.

Фото: Гордон.UA

Грін звинуватив главу держави в перешкоджанні правосуддю, оголосивши цей заклик в стінах Конгресу, з посиланням на Твіттер Телеканалу C-Span повідомляють Патріоти України.

Він заявив, що не переслідує жодних політичних цілей. Питання про імпічмент піднято їм виключно з принципу верховенства закону, перед яким рівні всі, включаючи президента.
"Я закликаю до імпічменту президента Сполучених Штатів за перешкоджання здійсненню правосуддя ... Я роблю це тому, що в цій країні ми віримо, що ніхто не повинен стояти вище закону. Це стосується і президента США", - заявив Грін.
Він упевнений, що Трамп відправив у відставку главу ФБР Джеймса Комі, бажаючи перешкодити розслідуванню своїх зв'язків з Росією і втручання Москви в президентські вибори в США. "Наша демократія перебуває під загрозою. Ми говоримо про президента, який звільнив директора ФБР, який розслідував зв'язок президента і російське втручання у вибори 2016 ... Це моя позиція. Це те, у що я вірю. Це те, чого я дотримуюся. Президент повинен бути підданий імпічменту ", - заявив Грін.
За його словами, імпічмент не означає, що президент буде визнаний винним. "Це просто означає, що палата представників висуне звинувачення проти президента. Це схоже на обвинувальний висновок, але не зовсім те ж саме", - зазначив він. Конгресмен також закликав американців визначитися зі ставленням до його ініціативи, підписавши петицію.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 19 квітня. Розпочата цього дня справа принесе позитивний результат

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 19 квітня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Старопещерника, мученика Феона і патріарха Трифона Константинопольського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують патріарха Євстихія Константинопольського. ...

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...