Дайте скрепам корвалолу: З'явилися фото випробувань нової небезпечної зброї України

В мережі опубліковано фото випробувань протитанкових ракетних комплексів.

Фото з місця випробувань. Фото: КБ "Луч"

Українські військові дали черговий привід для хвилювання російським чиновникам та їх поплічникам на Донбасі. На сторінці КБ "Луч" в Facebook були розміщені фотографії з місця випробувань протитанкових ракетних комплексів "Стугна-П" і "Корсар", повідомляють Патріоти України.

В повідомлені підтверджені раніше заявлені характеристики зброї. "Корсар" дозволяє вести вогонь на дистанції 2,5 км (аналогічна дальність у американського FGM-148 Javelin), а наведення ракети здійснюється за допомогою лазерного променя.

Однією з переваг "Корсара" є його мобільність і легкість, яка дозволить переносити його без додаткових пристроїв.

Начальник Генерального штабу Збройних сил України В.Муженко раніше заявляв, про те що протитанкові ракетні комплекси "Стугна-П" і "Корсар", а також танки "Оплот" будуть взяті на озброєння української армії в поточному році.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...