"Дальше пойдет обвал...": Житель Донбасу розповів, чому економіка "ДНР" рухне впродовж серпня

Обвал, пов'язаний з руйнуванням дрібного і середнього бізнесу, призведе до колапсу фіскальної системи.

Ілюстрація. Фото: Диалог.UAНайближчі 2 місяці окуповану частину Донбасу чекає масштабна криза, розміри якої жителям "ДНР" буде складно уявити, повідомляють Патріоти України.

Один з місцевих жителів розповів, що економіку окупованої частини Донбасу чекає нерегульований обвал, який буде пов'язаний з руйнуванням бізнесу, і обрушить збирання податків в "ДНР". При цьому процес буде запущений протягом липня.

"Пік припаде на кінець липня - початок серпня. Далі піде вже нерегульований обвал, пов'язаний з руйнуванням дрібного і середнього бізнесу, який обвалить збирання податків до бюджету. Для відновлення економіки до кризового рівня вже буде недостатньо простого заливання грошей в бюджет республік. Це вже жодним чином не врятує ситуацію. Внутрішній ринок буде частково знищений, частково спустошений", - пише користувач.

Більш того, згідно з опублікованим прогнозом, жителів "республіки" чекає дуже складний період у найближчий рік. При цьому окупований Донбас чекає нова хвиля еміграції, яка вимиє з "ДНР" до 30% працездатного населення. "Економіка перестане існувати, залишиться бюджетна сфера та пенсіонери, що по суті є гуманітарною катастрофою для колись процвітаючого регіону", - пише користувач.

Джерело: Диалог.UA
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Через антивоєнний значок: У Росії "герой СВО" погрожував застрелити перехожого (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 13:43

Російські воєнні злочинці, які повертаються додому з війни проти України, продовжують тероризувати вже власних співгромадян. Так, у місті Іваново один із так званих «героїв СВО» влаштував місцевому жителю справжній допит під дулом пістолета, погрожуючи...

Україна отримає точку опори: Майстер китайської метафізики назвав рік закінчення війни в Україні

четвер, 25 квітень 2024, 12:43

Астролог і метафізик Давид Векуа передбачає, що війна в Україні може закінчитися вже скоро – він називає період з січня по лютий 2025 року, тоді варто очікувати важливих політичних рішень. Про це у відео для Youtube-каналу "Мій світ" розповів майстер к...