Дамы, скорее всего, офицеры ФСБ из департамента контрразведки - Бєлковський розповів про "московських проституток" Трампа

Федеральна служба безпеки Росії збирала компромат на новообраного американського президента Дональда Трампа.

Дональд Трамп. Фото:Politeka

Інформація про те, що Дональд Трамп знімав у Москві повій, є частиною плану помсти новому президенту США з боку американських ЗМІ. Таку думку висловив російський політолог Станіслав Бєлковський, передають Патріоти України з посиланням на Inforesist.

Федеральна служба безпеки Росії, згідно з оприлюдненою доповіддю, збирала компромат на майбутнього американського президента Дональда Трампа.

"Уважаемые дамы, которые проводили время в отеле Ritz-Carlton, скорее всего, являются офицерами Федеральной службы безопасности. Там есть департамент контрразведки, а в нем – так называемое управление «Л». От слова «любовь». Оно оказывает сексуальные услуги ценным и полезным источникам на все уровнях.

В отеле Ritz-Carlton тариф колеблется от $500 до $700 за ночь в зависимости от специфики услуг. Если вы там оказались, например, захотели пройти путем Трампа, то всегда требуйте удостоверение. Если нет удостоверения, где сказано, что ваш контрагент как минимум капитан, то уклоняйтесь от общения", - заявив Бєлковський.

Дружина президента Меланія Трамп навряд чи буде розчарована в разі, якщо відомості підтвердяться, але американський виборець відчує досаду, вважає Бєлковський. На його думку, витік "чутливих" відомостей був спланований.

"Трамп слишком активно пытается играть внесистемную роль, объявив свой Twitter главным СМИ. Тем самым обидев все системные СМИ, которые выковывали столетиями свою репутацию эксклюзивных носителей новостей и аналитики в США. Поэтому борьба с Трампом не закончена, она только начинается", - припустив політолог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У мене немає жодних сумнівів, що позавчорашній підпал берлінського заводу – це справа рук російської агентури, - соціолог Ейдман

понеділок, 6 травень 2024, 23:33

"Криваве літо 2024-го? За даними Financial Times, Росія активізувала свої зусилля з підготовки саботажу, пожеж і атак на інфраструктуру в Європі", - пише російський соціолог-емігрант Ігор Ейдман у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та ...