Датська студентка за 460 годин зібрала найбільший у світі пазл

У минулому році датська студентка вже здивувала багатьох своєю незвичайною і досить масштабною роботою про дику природу, що складається з 33600 деталей. Її ж остання робота називається «Найбільший у світі пазл», вона складається з 40 тисяч 320 штук.!

Очевидно, користувачка сервісу Reddit manne0708 дуже сильно любить головоломки, і ця пристрасть вражає своїм розмахом. У минулому році датська студентка вже здивувала багатьох своєю незвичайною і досить масштабною роботою про дику природу, що складається з 33600 деталей. Її ж остання робота називається «Найбільший у світі пазл», вона складається з просто неймовірної кількості фрагментів — 40 тисяч 320 штук.!

Її розміри дійсно готові здивувати кого завгодно: у довжину робота має розмір 680 сантиметрів, а ось в ширину — 192 сантиметри. Пазл manne0708 складається з 10 віньєток, присвячених відомим усіма мультфільмам виробництва компанії Дісней, кожен епізод-картина розділена кордонами, які зображені у вигляді химерних зірочок.

Відомо, що кожен шматок головоломки був розміщений в окремому мішку, такий розподіл елементів допоміг дівчині спростити завдання зі складання пазла, але все ж часу на всю роботу було витрачено досить багато — 460 годин, а це приблизно 2 місяці. Дійсно, посидючості і терпінню цієї дівчини можна тільки позаздрити!

А от попередній рекорд по кількості деталей у пазлі поставила німецька компанія Ravenburger. Кілька років тому фірма випустила у вільний продаж у Європі пазл, який складається рівно з 32 тисяч і 256 деталей. Ця воістину гігантська головоломка заснована на ілюстраціях нью-йорккого художника по імені Кейта Хейринг.

Споживач зміг побачити на прилавках магазинів равенбургерівского гіганта «Double Retrospect», а саме так називається найбільший пазл (перекладається назва як «Двозначний погляд в минуле»), за роздрібною ціною близько трьохсот євро.

І тут не варто забувати, що для збору підсумкової картинки «Double Retrospect» потрібне окреме і досить велике приміщення. Адже в результаті збору картонне полотно буде мати значні розміри – майже десять з половиною квадратних метрів. Габаритні розміри самого зображення складають 5,44 метра на 1,93 метра. Тобто перш ніж взятися за цей мега-пазл, необхідно очистити під фрагменти цілу спальню або вітальню.

До речі, сама коробка разом з пазлом важить приблизно сімнадцять кілограмів.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Спланована стратегія: Полковник ЗСУ пояснив, чому росіяни тероризують Одесу і Харків

неділя, 5 травень 2024, 21:43

Систематичні обстріли Харкова та Одеси – це виконання не військових, а інформаційно-психологічних задач. Як пояснив в коментарі 24 каналу воєнний оглядач Роман Світан, агресор намагається тиснути на українське суспільство, аби так примусити країну до к...

"Сільвіо дуже злякався": Друг Берлусконі розповів моторошну історію про полювання з Путіним

неділя, 5 травень 2024, 20:30

Російський диктатор Володимир Путін дуже налякав нині покійного експрем'єра Італії Сільвіо Берлусконі під час спільного полювання у 2013 році. Про це розповів колишній сенатор від партії Берлусконі «Уперед, Італіє!» Фабріціо Чікітто, повідомляють Патрі...