Давно пора скасувати в Україні так звані "свята" червнох комуно-совіцьких "візьволітелів": з'явився календар без травневих вихідних (фото)

Голова Інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович опублікував проект нового календаря державних вихідних і святкових днів.

Про це він написав у Facebook.

"Що, коли і як святкуємо. Ознайомитися з повним текстом проекту Закону “Про державні та інші свята, пам’ятні дати і скорботні дні”, можна за посиланням. Свої пропозиції до проекту Закону надсилайте на public@memory.gov.ua до 1 березня 2017 року.
Прошу пошируювати і підтримувати"

Інститут національної пам'яті пропонує відзначати наступні державні свята, які є неробочими днями: Шевченківський день – 9 березня; День пам'яті та примирення – 8 травня; День Конституції України – 28 червня; День незалежності України – 24 серпня; День сім'ї – друга п'ятниця вересня; День захисника України – 14 жовтня.

До них додаються три традиційні: Новий рік – 1 січня; Різдво Христове – 7 січня; Великдень – один день (неділя).

Як на мене то цей календар є не зовсім, не до кінця виваженим, не зовсім українським, як на мене якійсь половинчастий, хоча те що скасовуються такі одіозні окупупаційні "света" як "8 березня" - "День жінки", а де факто це день народження однієї з кохонок червоного російського диктатора і сифілітіка - Володимира Ульянова (Леніна) - не то Клари Цеткін, не то Рози Люксимбург та 1-2 травня - "день якоїсь там солідарності - невідомо кого і з ким" ще безперечно великий плюс цьому календарю.

Залишилось розібратися з ще одним так званим "праздніком" червоних комуно-російських окупантів та імперіалістів - "9 травня" - так званй "День Перемоги у ВВВ". Як на мене то для України і українців не було жодної "Перемоги" :

1. Одного окупанта - коричнивий німецький нацизм та імперіазім, замінив старий у декілька раз жорстокіший за ницизм - червоний російсійкий комуно-націоналізм та імперіалізм, який знищив 35 мільйонів українців.

2. У західній історіографії немає такого поняття як "ВВВ" (російською "ВОВ") - там є Друга Світова. ВВВ придумана червоною російською пропагандою, для того щоб прихововати деякі беззапечечні 100% факти початку 2Світової війни зокрема те що цю війну розпочали в Європі німецькі нацисти (3Рейх) і червоні російські імперіалісти (СРСР), разпочали разом з розділу суверенної Польщі згідно Пакту Молотова-Рібентропа. Готувалися до цієї війни разом - провідні генерали і фельдмаршали німецьких Вермахту та Люфтвафе проходили навчання в СРСР. Руда чорних та кольрових металів, хліб та інша стратегічна сировина постачалася в 3Рейх з СРСР а ж до 22 червня 1941 року.

3. У роки 2 Світової, тільки з території теперішньої РФ, на боці 3 Рейху у різних підрозділах СС під проводом генералів Власова, Краснова воювало за "веру, царя і отечество" проти як вони вважали "червоної ленінсько-сталінської банди" за різними оцінками від 1.2 до 2 мільйонів росіян. А ще були значно менші і за чисельністю підрозділи СС в Україні, країнах Балтії. Тому 2Світову на тетиторії колишньої "імперії зла" та "тюрми народів"- СРСР слід було б називати Громадянська війна 1941-45 років, а не міфічною "ВВВ".

Враховуюче вище викладене пропонується - 8 травня зробити державним святом - "Днем визволення Європи від нацизму" або "Днем Перемоги над нацизмом", 9 травня зробити Днем памʼяті усіх українців жертв 2Світової та Днем примирення - тим більше що за православною церковною традицією жертв і померлих прийнято помитати після, а не до, конкретної дати.






Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - Фурса

четвер, 28 березень 2024, 16:50

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - пише у своєму блозі Сергій Фурса, передають Патріоти України, і продовжує:. "Абсолютно природне небажання. Яке розум...