Декілька способів, як вилікувати нежить за один день - рекомендації медиків

При нежиті допоможе пов'язка з сіллю і часникові інгаляції.

З нежиттю слід боротися відразу ж, як тільки вона з'явився. Інакше, можна погіршити ситуацію тим, що рідина з носа буде стікати вниз, дратувати горло і осідати в дихальних шляхах. Про це повідомляє Sunny7. Як швидко вилікувати нежить :

Спосіб 1: Цибулю з картоплею Віджати сік з картоплі і синього лука. Взяти по 1 частині кожного виду соку і 1 частина меду, змішати. Закапувати по кілька крапель 3-7 разів в день. Почніть процедуру з ранку, і вже до вечора вам стане набагато легше дихати. А на наступний день нежить може зникнути безслідно.

Спосіб 2: Пов'язка з сіллю Пов'язка з сольовим розчином допоможе позбутися від нежиті. Для цього знадобиться звичайна кухонна сіль – 5 столових ложок з гіркою на літрову банку води. При нежиті та головному болю треба накласти кругову пов'язку на лоб і потилицю на всю ніч. Через один — два години проходить нежить, до ранку зникає головний біль. Пов'язка повинна бути повітронепроникна Це може бути марля покрита целофаном.

Спосіб 3: Лікування димом Щоб вилікувати нежить треба вдихати дим від тліючої вати або тліючого сухаря. Вдихати то однією, то іншою ніздрею до сліз. Нежить проходить в той же день, частіше всього після першої процедури, максимум після другої. Але це лише в тому випадку, якщо нежить не алергічний, коли допоможе тільки позбавлення від алергену та антигістамінні препарати.Не тримайте обличчя близько до палаючої ваті. Вогонь повинен зникнути, а вдихати потрібно тільки дим.

Спосіб 4: Часникові інгаляції Натріть на тертці 5-8 зубчиків часнику. Швидко нанесіть кашку тонким шаром на шматок бинта чи марлі, щоб поверхня змащена була як можна більше. Опустіть бинт в сухий чайник, закрийте кришкою, носик чайника візьміть в рот і дихайте ротом, затиснувши ніс, 8-10 хвилин, вдихаючи глибше часниковий аромат. Для наступної процедури треба взяти новий бинт і новий часник. Якщо починається нежить, досить зробити 5 інгаляцій за день, і все відбувається в той же день.

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...