"Декому треба припинити істерику": У Авакова вгамували Саакашвілі після заяв про Нацгвардію

Зорян Шкіряк звинуватив губернатора Одещини у панікерських настроях напередодні травневих свят.

Зорян Шкіряк. Фото: focus.ua.

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк спростував слова голови Одеської ОДА про введення в Одесу тисячі бійців Нацгвардії. Про це він написав на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

"Щодо ситуації в місті Одеса. Декому потрібно припинити істерику напередодні 2-го травня.
Сил і засобів підрозділів Національної гвардії та Нацполіції цілком достатньо, щоб впоратися з будь-якими викликами. В разі провокацій з боку проросійських, антидержавних деструктивних сил і спроб дестабілізувати ситуацію в місті, правоохоронці відреагують жорстко і припинять безлади. Ми діємо в чіткій координації з підрозділами СБУ. Тривають контртерористичні заходи", - розповів Шкіряк.

Він додав, що необхідності вводити додаткові сили Нацгвардії в Одесу нема. "В разі необхідності для підсилення вистачить того, що є в наявності", - уточнив Шкіряк.

"Інформація надана губернатором Саакашвілі про "наказ президента ввести в Одесу додаткову 1000 бійців" не відповідає дійсності. Дивно, що високопосадовець такого рівня бере на себе ще функції головнокомандувача. Хоча, можливо, йому просто щось наснилося. Без коментарів", - написав радник глави МВС.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...