"Денег нет": У Росії пенсіонер попросив Путіна купити йому труну

Путін отримав листа від пенсіонера з проханням купити йому труну, оскільки в останнього з рахунку зникли всі заощадження.

Фото: site.ua

Забайкальский пенсіонер після того як пристави зняли з його карти всю пенсію, написав листа Путіну з проханням вирити йому могилу і купити труну, передають Патріоти України з посиланням на видання "Вечорка".

За словами пенсіонера, він отримує пенсію менше прожиткового мінімуму по регіону. Однак 16 жовтня пристави зняли з картки всі гроші, не залишивши ні копійки. "На сьогоднішній день у мене немає грошей. Купити навіть булку хліба не можу. Немає грошей і на ліки, які мені необхідні щодня, я гіпертонік", — розповів він.

"Пане Президент! Прошу дати розпорядження губернатора Забайкальського краю, голові Оловяннинского району, глави сільського поселення "Яснинское", мені викопати могилу і купити мені труна. Мені 72 роки. Жити в такій країні неможливо", - написав у листі чоловік.

Звуть пенсіонера Анатолій Миколайович Вертипрахов, і він, маючи вищу освіту і пропрацювавши близько 40 років у сфері ЖКГ, став жертвою сучасної житлово-комунальної банди. Як з'ясувалося, гроші були зняті приставом за борги по ЖКГ.

Сьогодні пенсіонеру Вертипрахову по мірі своїх сил і можливостей допомагають сусіди і знайомі. За їх словами, відразу після того як пенсіонер дізнався про зникнення грошей, йому стало погано.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти просунулися на Донбасі та на півдні, ворог увірвався в ще один населений пункт, - карта DeepState

четвер, 2 травень 2024, 9:23

Аналітики повідомляють про просування окупантів в Урожайному, а також на Авдіївському напрямку після захоплення двох населених пунктів. За даними Генштабу, на зазначеній ділянці фронту минулої доби відбили 39 атак. . Збройні сили Російської Федерації ...

Народні прикмети на 2 травня: Що забороняється, а що заохочується на день пам'яті Бориса та Гліба

четвер, 2 травень 2024, 7:05

Православна церква України 2 травня за новим стилем вшановує пам'ять Олександрійського архієпископа Афанасія Великого, а також відзначає перенесення мощей благовірних князів Бориса і Гліба, перших канонізованих святих Русі-України, до нового храму сина...