Державна зрада 100%: Депутат Артеменко готував план капітуляції своєї держави спільно з Манафортом та іншими американцями, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

The New York Time вчора розповіла про черговий “мирний план”, який руками екс-радника Флінна, давнього "друга" України Манафорта та народного обранця-"ляшківця" Артеменка планували підсунути Трампу, щоб "протягнути" зняття санкцій з РФ.

Хто він - Андрій  Артеменко? Фото: Вікіпедія.

Той незручний момент, коли The New York Time пише про черговий “мирний план”, який підсовують Трампу. А ти, візуально знаючи всіх депутатів нинішнього скликання, цікавишся: “хто такий радикал Артеменко?”. Так пише на своїй сторінці у Фейсбуці журналістка Marina Daniluk-Yarmolaeva, передають Патріоти України і цитують далі:

По факту вийшло десь так.

1. Чолов'ягу випадково обрали народним депутатом в 2014. Не маючи жодних на те повноважень, він готував план капітуляції своєї держави спільно з Полом Манафортом та іншими американцями. Державна зрада 100%.

2. Новоявлений голуб миру передав такий собі корупційний компромат на президента Порошенка, однак не соромиться підкреслити, що його мирний план отримав підтримку близького оточення Путіна. Державна зрада 100%.

3. План Артеменка передбачає референдум, де окремим питанням буде “передача Криму в оренду Росіі на 50 або 100 років”. Хотілось би дізнатися у автора, як він притягуватиме таке рішення через український парламент? Якими способами він чи його соратники переконуватимуть українців голосувати за “оренду” Криму?

4. Артеменко в статті підкреслює свою “американкість”: моя дружина знайома з Меланією Трамп, сам я ходив на марш жінок (той самий, де показували вагіни і обвислі груди), мав бізнес з Катаром і тд. Іронія долі в цьому конкретному випадку, що в мутні часи, як нинішній, кожен ловить свій шанс на популярність. Так і тут, абсолютно непевний чувак із зовнішністю кабана виношує great plans, щоби стати украінським Трампом)

5. Цікаве резюме Артеменка. На початку “нульових” співпраця з Омельченком, більше двох років у СІЗО через розслідування СБУ фінансових зловживань. Згодом був обраний депутатом Київради від БЮТ, навіть очолив фракцію. Спонсорував “Правий сектор”, помагав “Тризубу” -- шокуючий факт, коли “щирих патріотів” спонсорує автор планів з капітуляції Росіі.

6. Показова деталь в біографіях усіх борцунів за Україну. У Артеменка 4 дітей, у двох американське громадянство, у одного -- канадське. Тобто, борцун не пов'язує майбутнє своіх власних сперматозоідів із цим занедбаним краєм.

7. Оригінальністю вирізняється і особистий фейсбук Артеменка. Український нардеп не приховує і персональний план щодо вирішення питання Донбасу -- надати широку автономію з правом втручання у військові конфлікти, однак в цілому нинішнє ОРДЛО має бути під українським управлінням.

PS. Ляшка і Радикальну партію чекає непростий тиждень. Артеменка, очевидно, оперативно виключать із фракціі. Синдром Савченко цвіте в українському парламенті буйним цвітом.

Патріоти України зазначають, що відповідно до інформації The New York Times, президент США і його радник не встигли ознайомитися з планом від українського нардепа.

Президент США Дональд Трамп і його екс-радник Майкл Флінн не встигли ознайомитися з планом щодо зняття санкцій з Росії, який був складений наближеними до американського президента Майклом Коеном і Феліксом Сатером, а також українським депутатом Андрієм Артеменком.

Коен залишив пакет з "планом Артеменко" в кабінеті Флінна. Однак радник не встиг з ним ознайомитися, оскільки подав у відставку. Коен і Сатер заявили, що не говорили Трампу про свою пропозицію, адже вони сподівалися на те, що на їх план зверне увагу радник Трампа з національної безпеки.

Видання зазначає, що Коен — один з членів передвиборної команди Трампа, зв'язки якого з Росією зараз перевіряє ФБР. Додамо, що Майкл Коен - особистий адвокат Трампа, який одружений на українці, а Фелікс Сатер - американський бізнесмен російського походження, колишній радник Трампа.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...